Δύο είναι οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο για το πώς θα κινηθεί ο Παναιτωλικός στο μεταγραφικό παζάρι.

Σε ρηχά νερά κινείται ο Παναιτωλικός μεταγραφικά έως τώρα έχοντας κάνει δύο προσθήκες και αυτές παικτών που θεωρούνται ρολίστες. Όχι ότι είναι ο μόνος. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «νεκρός» ο Ιούνιος σε αυτό το κομμάτι.

Οι ομάδες της Super League 1 έκαναν τον προγραμματισμό τους με συγκεκριμένα έσοδα. Περίμεναν πως θα έχουν ήδη πάρει τα χρήματα από το στοίχημα. Το πότε και το εάν θα τα πάρουν, ελέγχεται. Οι παρατάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Κάποιοι βλέπουν να τραβάει για πολύ ακόμα η όλη ιστορία.

Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, όλοι οι μικρομεσαίοι θα έχουν πρόβλημα. Το ποσό που θα έβαζαν στα ταμεία τους, ήταν μία σημαντική ανάσα. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος για τη μεταγραφική καθυστέρηση που επικρατεί.

Στο Αγρίνιο το είχαν πάρει απόφαση να δώσουν 2-3 μεγάλα συμβόλαια. Παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά, θα πληρώνονταν και αναλόγως. Όλα αυτά, όμως, με το σκεπτικό ότι τα χρήματα του στοιχήματος θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ο Παναιτωλικός έχει μία ακόμη υπόθεση που περιμένει να διευθετηθεί. Κρίνει και εκείνη ως έναν βαθμό το μπάτζετ του. Αναφερόμαστε στο περιβόητο πρόστιμο των 300.000 ευρώ. Η έφεση έχει ασκηθεί και τα σπουδαία αναμένονται προσεχώς.

Ο Φώτης Κωστούλας πρόσφατα σε δηλώσεις του τόνισε πως αυτό το ποσό θα μπορούσε να δοθεί σε ορισμένα συμβόλαια. Σίγουρα με αυτά τα χρήματα ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να τα δώσει σε δύο ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Μην πάτε μακριά, περίπου με τόσα (ένα 150άρι) φιλοδοξεί να κρατήσει τον Νίκο Καρέλη.

sportime.gr