Ο Παναιτωλικός δεν έχει μικρό ρόστερ και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται για τους πρώτους που «περισσεύουν».

Ο Παναιτωλικός έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και το εμφατικό 1-4 επί του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το επιστέγασμα αυτής της εκκίνησης.

Σε εκείνο το ματς έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Άγγελος Τσιγγάρας και Ιβάν Βαρόνε. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το «κόψιμο» αμφότερων από την αποστολή. Το καταλαβαίνει κανείς από τη γενικότερη αντιμετώπιση που έχουν έως τώρα. Ο πρώτος δεν έχει ιδρώσει τη φανέλα ούτε λεπτό φέτος, ο δεύτερος μπήκε αλλαγή μόνο στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ.

Τα κοινά των δύο δεν είναι λίγα. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν αμφότεροι εκτός για τρίτο διαδοχικό ματς. Επίσης, το καλοκαίρι τέθηκε θέμα απομάκρυνσής τους. Τα δεδομένα διαφορετικά, αλλά το όνομά τους έπεσε στο τραπέζι.

Για τον Τσιγγάρα όλα δείχνουν πως ο κύκλος του κλείνει. Γι’ αυτό το έψαξε μήπως αποχωρούσε από το Αγρίνιο. Δεν βρέθηκε τρόπος, αλλά ίσως αυτό γίνει τον Γενάρη. Ούτε για τον Βαρόνε το κλίμα είναι καλό. Ο Παναιτωλικός πριν από έναν χρόνο πλήρωσε για να τον αποκτήσει. Μέχρι τη ρήξη χιαστού, έδειχνε πως μπορεί να προσφέρει. Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου μάλλον δεν είναι πρόθυμος να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Δεν είναι τυχαία τα όσα γράφτηκαν κατά καιρούς στην Ιταλία (πχ το ενδιαφέρον της Σουντιρόλ). Ενδιαφέρον υπήρξε από ομάδες εκεί. Για διάφορους λόγους δεν προχώρησε το θέμα της αποχώρησής του. Ίσως, όμως, αλλάξει η στάση ομάδας και παίκτη τον Ιανουάριο. Εκτός και εάν στο μεσοδιάστημα υπάρξουν θεαματικές εκπλήξεις και αρχίσει να αποτελεί μέρος του rotation.

sportime.gr