Ο ΠΑΟΚ έχει πάψει να λειτουργεί εύρυθμα εδώ και καιρό… Τα συμπτώματα της δυσλειτουργίας είναι ορατά στον επικοινωνιακό μηχανισμό, στην αδυναμία προσαρμογής στο Financial Fair Play και εσχάτως στα αποτελέσματα της ομάδας.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και η πρώτη από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, ταρακούνησαν για τα καλά το «ασπρόμαυρο» οικοδόμημα. Διότι αντιλαμβάνονται όλοι πως παρά την… «εξυγίανση», η απώλεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου είναι προ των πυλών.


Θάνατος αρειανού οπαδού Τόσκο Μποζατζίσκι: H αστυνομική έρευνα «δείχνει» οργανωμένη επίθεση με συντονιστή Γραμματικόπουλο

Ακόμα ένα σημάδι ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά στην Τούμπα είναι η επίσκεψη των οπαδών στην τελευταία προπόνηση πριν τον πρώτο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Προφανώς, δεν πήγαν για να… ευχηθούν στον Άμπελ Φερέιρα και στους παίκτες.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, εθίσταται να διαδίδεται ότι οι οπαδοί εξέφρασαν τα παράπονα τους στους ποδοσφαιριστές σε ήρεμο ύφος. Ίσως να ισχύει, όπως «διέρρευσε» από τον ΠΑΟΚ, ίσως και όχι. Όπως και να έχει, οι οπαδοί θέλησαν να περάσουν μηνύματα στους παίκτες και στον Φερέιρα.

Αν αυτοί τα έλαβαν ή αν έχουν τις αντοχές να αντιδράσουν, είναι ένα άλλο θέμα και θα το μάθουμε το βράδυ της Τετάρτης…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr