Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τον τρόπο που ήρθε, «πλήγωσε» τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, δεν άφησε το θέμα να περάσει και να κρυφτεί κάτω από το χαλί, την επόμενη του αγώνα με τους πράσινους, κάλεσε όλους τους παίκτες στο γραφείο επικοινωνίας της ΠΑΕ για μια ανοιχτεί κουβέντα προκειμένου να μάθει την άποψη τους.

Ο Σαββίδης, ρώτησε αν θεωρούν πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και γιατί η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Επίσης ζήτησε να μάθει αν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που έχει τάσεις φυγής από την ομάδα.


Αποκάλυψη: Ο έλεγχος της UEFA στον ΠΑΟΚ και το «BAN»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σ’ αυτό το τετράωρο της επικοινωνίας, κράτησε σημειώσεις με τις θέσεις των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματα του και στην πρώτη επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη να μιλήσει face to face και ν’ αναφερθεί στις αποφάσεις του. Ο μοναδικός παίκτης που εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα ήταν ο Μίροσλαβ Στόχ, από την στιγμή που ο Αμπελ Φερέιρα δεν τον υπολογίζει.

Ο Ιβάν Σαββίδης άφησε έξω από την συζήτηση τον Πορτογάλο τεχνικό, δεν τον κάλεσε στην κουβέντα ούτε και κάποιον συνεργάτη του και όπως είπε στους ποδοσφαιριστές ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ο αρμόδιος προπονητής και δεν προτίθεται, να τον απομακρύνει από την ομάδα.

Επίσης ο Σαββίδης ζήτησε επιτακτικά από τους παίκτες να προκριθούν στο κύπελλο επί του Παναθηναϊκού, να διεκδικήσουν σκορ πρόκρισης από το αυριανό ματς της Τούμπας. Αυτό που ξεκαθάρισε τέλος ήταν πως δεν θα ανεχθεί να δει ξανά εμφανίσεις ανάλογες μ’ αυτό στο ΟΑΚΑ, ενώ επανέλαβε πως το νταμπλ είναι ο βασικός στόχος της ομάδας.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr