Ο ΠΑΟΚ πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τους «8» του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε με 2-0.

Όμως οι πράσινοι έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ελβετού Σάντρο Σερέρ, που όρισε ο Μέλο Περέιρα στο ντέρμπι, καθώς ανακάλυψε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ινσούα στον Πέλκα στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλάζοντας τις ισορροπίες στο ματς.


Δέκα βράδια μετά την ΕΕΑ και όποιος καταλαβαίνει τι γίνεται, παρακαλείται να σηκώσει το χέρι του.

Ακόμα στον Παναθηναϊκό πέρα από το ανύπαρκτο πέναλτι που σφύριξε έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους και για άλλες φάσεις του ντέρμπι.

Το πλέον αξιοσημείωτο κι αυτό που σηκώνει μεγάλη συζήτηση πλέον είναι πως ο παρατηρητής διαιτησίας του πρώτου προημιτελικού στην Τούμπα, Δημήτρης Κύρκος, στην έκθεση του για το ματς αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στη φάση με τον Πελκα.

Εφόσον λοιπόν ο ίδιος ο παρατηρητής διαιτησίας στην έκθεση του για τον ρέφερι του ματς, αναφέρει ότι έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος, που τελικά αλλοιώνει το αποτέλεσμα του ματς, θα ληφθεί υπόψιν; Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μέλο Περειρα την είδε άραγε την έκθεση του Κύρκου για τον Ελβετό ρέφερι που έφερε και που τα έκανε… μαντάρα στο ντέρμπι, αδικώντας ξεκάθαρα τον Παναθηναϊκό;

Ο Σερέρ και ο συμπατριώτης του, Φενταγίν Σα, ο οποίος έλεγχε το VAR επηρέασαν το αποτέλεσμα με την απόφαση τους, όμως το θέμα είναι θα επέμβει η Επιτροπή Διαιτησίας ή η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου ή θα ξεχαστεί η υπόθεση ως είθισται σε αναμετρήσεις με ευνοημένο τον Δικέφαλο του βορρά;

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr