Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του Μπλέντι Τσούτσι είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος για την υπόθεση του βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον κ. Τσούτσι τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες οι αστυνομικές υπηρεσίες των δύο χωρών είχαν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, κάτι που ο Τάκης Θεοδωρικάκος επεσήμανε στον Αλβανό ομόλογό του.

Παράλληλα με τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του στην Αλβανία, μιας και ο καταζητούμενος πρόλαβε να διαφύγει προτού ταυτοποιηθεί από τις ελληνικές αρχές, συνεχίζονται οι διεργασίες για την έκδοση του διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Το χρονικό της φρίκης

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχει επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία της, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου ξαναχτύπησε, παρασέρνοντας με την απειλή μαχαιριού την 34χρονη σε παρκάκι πίσω από τη στάση λεωφορείου όπου και την βίασε. Στη συνέχεια την απείλησε να μην τολμήσει να τον καταγγείλει κάτι που φυσικά δεν έκανε.


Πηγή