Σοκ για 23χρονη φοιτήτρια, κόρη δημοσιογράφου το απόγευμα του Σαββάτου. Ομως αντιμετώπισε αυτό που της συνέβη με τρόπο που σίγουρα ο πρωταγωνιστής της αποτρόπαιας επίθεσης εναντίον της θα το μετανιώνει ήδη!

Ο 23χρονη περπατούσε στην Ακτή Δυμαίων προς το σπίτι της όταν μετά την οδό Παπαφλέσσα και με κατεύθυνση… προς την έξοδο της πόλης, ένιωσε κάτι σαν να «πιάστηκε» η φούστα της!

Συνειδητοποίησε πως ο άνδρας που τη ακολουθούσε, χωρίς να έχει γίνει αντιληπτός, της είχε σηκώσει την φούστα για να αποκαλύψει το εσώρουχό της, και στη συνέχεια την κοιτούσε με μορφασμό σεξιστικού χαρακτήρα.

Το κορίτσι σοκαρίστηκε, έβαλε τις φωνές, ζητώντας επιτακτικά από τον άνδρα (τον οποίο φυσικά δεν γνώριζε) να της απαντήσει με ποιο δικαίωμα την άγγιξε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. Ο άνδρας τα έχασε, δεν είχε τι να απαντήσει και φαίνονταν να ήταν στον κόσμο του.

Από κοντινό μαγαζί πετάχτηκαν κάποιοι, ενώ διερχόμενος οδηγός που είδε το σκηνικό ναι μεν φώναξε στον άνδρα να σταματήσει, όμως… δεν κατέβηκε από το όχημά του για να την βοηθήσει. Η νεαρή ενημερώθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος πως ο συγκεκριμένος άνδρας… εκεί γύρω «γυρνάει»!

Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φθάσει στο σημείο αστυνομικοί τους οποίους ειδοποίησε η νεαρή. Οι αστυνομικοί Ι.Δ. και Ν.Δ., βλέποντας την κοπέλα να κλαίει και να είναι σοκαρισμένη, αντέδρασαν άμεσα και προσήγαγαν τον άνδρα, ενώ φρόντισαν να πληροφορηθούν και κάποιες από τα λεπτομέρειες του συμβάντος. Απαντες κατέληξαν στο Τμήμα για τις απαραίτητες καταθέσεις με τον δράστη να παραμένει στα κρατητήριο. Και φυσικά ο 38χρονος άνδρας, ο οποίος μάλιστα είναι και πατέρας παιδιού… θα καθίσει στο εδώλιο.

Η 23χρονη κοπέλα παραμένει σοκαρισμένη και φοβισμένη. Θέλει να δώσει, όπως λέει, στο επεισόδιο διαστάσεις, έτσι ώστε να σταματήσουν τέτοιου είδους περιστατικά και όσοι άνδρες έχουν τέτοιες τάσεις, χωρίς να σέβονται την προσωπικότητα των γυναικών να τιμωρούνται χαρακτηριστικά, βάσει νόμου.

pelop.gr