Μία απίστευτη υπόθεση απάτης έστησαν επιτήδειοι με θύμα μια γυναίκα που πείστηκε να επενδύσει τα χρήματά της σε κρυπτονομίσματα.

Οι απατεώνες είχαν στήσει την παγίδα τους, το θύμα έπεσε μέσα, αλλά η τράπεζα «έσωσε» την γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πείστηκε από επιτήδειους να επενδύσει τα χρήματά της σε κρυπτονομίσματα.

Αφού την έπεισαν πως η εταιρεία που ήδη συνεργαζόταν δεν ήταν φερέγγυα, εμπιστεύτηκε τους ίδιους.

Ξεκίνησε η συνεργασία και τότε οι επιτήδειοι της ζήτησαν να εγκαταστήσει ένα λογισμικό στο κομπιούτερ της. Μέσω αυτού πήραν τα στοιχεία της ανυποψίαστης γυναίκας και της αφαίρεσαν από τον λογαριασμό της ποσό άνω του 31.000 ευρώ.

Για κακή τους τύχη όμως στην τράπεζα της, όταν έγινε η αφαίρεση των χρημάτων χτύπησε «συναγερμός», καθώς ένα σύγχρονο σύστημα που έχει εγκατασταθεί για ανάλογες περιπτώσεις ενημερώθηκε για την «ύποπτη συναλλαγή».

Έτσι, τα χρήματα δεν πέρασαν ποτέ στην κατοχή των απατεώνων, δεδομένου ότι τα «μπλόκαρε» η τράπεζα, ούτε όμως επεστράφησαν στην κάτοχό τους. Η γυναίκα θα πρέπει να αποδείξει πως της ανήκουν τα χρήματα, καθώς πρόκειται για μία τυπική διαδικασία, και στη συνέχεια να της επιστραφούν στον λογαριασμό της.

megatv.com