Κατ’ οίκον περιορισμός επεβλήθη στον 40χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 41χρονου Κώνστ. Δημόπουλου στο Νέο Σούλι, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μετά την απολογία του υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως και έτσι την τελική απόφαση θα πάρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Η ανακρίτρια εισηγήθηκε ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, ενώ η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι του επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός μέχρι την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και περιοριστικοί όροι.

Συγγενείς και φίλοι που είχαν μαζευτεί στο Δικαστικό Μέγαρο τον χειροκρότησαν μόλις βγήκε.

Πρώτη ενημέρωση 08.10΄

Στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο 40χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 41χρονου Κωνσταντίνου Δημόπουλου στο Νέο Σούλι, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στον κατηγορούμενο, ο οποίος είχε πάρει 48χρονη προθεσμία για να απολογηθεί, έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία.

Οι δύο γείτονες φέρονται να είχαν για καιρό διαφορές και σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος διέρρηξε τα ξημερώματα της Δευτέρας την επιχείρηση του 40χρονου, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές σε κάμερα ασφαλείας.

Όταν ο 40χρονος πήγε στην επιχείρησή του για να δει τι συμβαίνει, τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην συνέχεια, ο 40χρονος, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον του 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

patrastimes.gr