«Μπήκε μέσα, είδε ότι κάποια πράγματά του έλειπαν, βρήκε προσωπικά του αντικείμενα και τα δύο διαβατήριά του. Αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά να έχει χαθεί από τους γονείς του και από μένα, δεν θα ανησυχούσα. Ο Πάτρικ θα μπορούσε να πάει κάπου για ένα διήμερο, τριήμερο ή μία εβδομάδα, θα μας έδινε όμως κάποιο στίγμα. Μας έλεγε “πάω ένα ταξίδι στη Μάλτα, θα τα πούμε όταν γυρίσω” ή “θα πάω στον Όλυμπο για ορειβασία”. Αυτό στην προκειμένη περίπτωση, δε συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος του Αλέξανδρος.

«Του άρεσε το vibe της περιοχής εδώ στο Κουκάκι, γιατί είναι κεντρικά και κοντά στα μνημεία και στους αρχαιολογικούς χώρους που τον ενδιέφεραν σαν ιστορικό», πρόσθεσε.

Ο φίλος του μίλησε και για τα χρόνια που ήταν συμπαίκτες, αλλά και για την αγάπη του για τον αθλητισμό και τη μουσική.

«Έχουμε υπάρξει πολλά χρόνια συμπαίκτες στο ποδόσφαιρο, σε αρκετά καλό επίπεδο για τον Καναδά. Ήταν δρομέας, έτρεχε μεγάλες αποστάσεις. Είχε τρέξει και στο μαραθώνιο στην Ελλάδα πριν κάποια χρόνια. Έπαιζε μουσική, ήταν πολύ καλός κιθαρίστας. Γενικά ένας αρκετά δραστήριος άνθρωπος. Αν τον γνώριζες, θα τον θυμόσουν. Μπορούσε να καταλάβει κάποια πράγματα στα ελληνικά, αλλά δεν έκανε άνετα μία συνομιλία. Είχε μία σχέση τώρα τελευταία, αλλά δε μας μιλούσε πολύ για αυτά και δε γνωρίζω τις λεπτομέρειες. Δεν υποψιάζομαι δόλο, αλλά και πάλι δεν ξέρω, όλα είναι πιθανά», κατέληξε ο Αλέξανδρος.


megatv.com