Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στον εμπορικό κόσμο του Αγρινίου η είδηση θανάτου του Θόδωρου Κρέτση, που “έφυγε” σε ηλικία 82 ετών. Η “σφραγίδα” του θα μείνει ανεξίτηλη λόγω του ότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, αλλά και δραστήριος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 07/01/23 και ώρα 11.00 μ.μ. στον Ι.Ν. του Αγίου Αλεξίου Κλεισορρευμάτων, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10.00.

Ο Γιώργος Τζωρτζόπουλος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Θόδωρου Κρέτση, συντάσσοντας και δίνοντας στη δημοσιότητα το παρακάτω κείμενο: 

“Στα 82 χρόνια του έφυγε ένα ακόμη κορυφαίο στέλεχος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου μεταπολιτευτικά.

Με τον Θόδωρο είχαμε πολύχρονη καθημερινή συνεργασία συνδικαλιστικά στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου (σαν Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας).

Παράλληλα είχε καθοριστική συμβολή στην ίδρυση , διεύρυνση και καταξίωση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων.

Στην πρώτη γραμμή πάντα των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων, στα πάρα πολλά συνδικαλιστικά ταξίδια μας, συναντήσεις και συγκρούσεις με κυβερνητικούς εκπροσώπους, υπουργούς και τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές.

Από τους βασικούς στην προσπάθεια για την αγορά ιδιόκτητων γραφείων του Συλλόγου και φωνή των μικρών εμπόρων στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Αδιαπραγμάτευτος υποστηρικτής του σεβασμού των αποφάσεων των συλλογικών μας οργάνων που είχε την εντιμότητα όταν επαγγελματικοί λόγοι τον υποχρέωσαν σε ατομική επιλογή, να μην το πράξει με την ιδιότητα μέλους του οργάνου του Συλλόγου”.

sinidisi.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.