Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα της μη διερεύνησης της νοσηρής υπόθεσης από το μακρινό 2017, οπότε τα δύο αδέρφια από τα Πετράλωνα κατήγγειλαν τους συστηματικούς βιασμούς τους από τον ίδιο τους τον πατέρα και τη συγκάλυψη από τη μητέρα τους.

Τα παιδιά έχουν καταγγείλει σεξουαλική κακοποίησή τους και από άλλα 17 άτομα, ενώ υποστηρίζουν πως γνωρίζουν και άλλα παιδιά, θύματα βιασμού από τους ίδιους ανθρώπους. Όπως τόνισαν, τα είχαν δει σε κάποιους χώρους, στους οποίους κακοποιούνταν οι ίδιοι.

«Θα έπρεπε να έχει γίνει έρευνα στα σπίτια και στους επαγγελματικούς χώρους των καταγγελλομένων και γονέων, αλλά και των υπολοίπων εμπλεκόμενων, αν υπάρχουν εκεί άλλα στοιχεία, πορνογραφικό υλικό ή οτιδήποτε άλλο, γιατί τα παιδιά καταγγέλλουν ότι κατά την διάρκεια αυτών των πράξεων και κυρίως των βιασμών που είχε υποστεί το αγόρι, είχε παρατηρήσει ότι γίνεται λήψη μέσω κάμερας των γεγονότων αυτών και πάρα πολλά πράγματα» τόνισε στην ΕΡΤ η δικηγόρος, Δήμητρα Πλαστήρα, η οποία εκπροσωπεί τη μεγαλύτερη από τα τρία αδέρφια, μια 22χρονη σήμερα κοπέλα.


cnn.gr