Υπάρχουν πολλοί που διαβάζουν τα κατά καιρούς άρθρα μας και θεωρούν ότι έχουμε… εμπάθεια κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ακόμα κι αν κανείς έχει τη διάθεση να τον δει όχι απλά με συμπάθεια, αλλά με αγάπη, υπάρχουν μέρες όπως η σημερινή, που το καθιστούν απαγορευτικό. Γιατί είναι τουλάχιστον απογοητευτικό (για να μην χρησιμοποιήσω τη λέξη «ντροπή»), να πηγαίνει ο πρόεδρος της ΕΟΚ στην Πάτρα, για να δει τους ανθρώπους του Απόλλωνα να κόβουν την πίτα τους και να αδιαφορεί για την τιμητική ονοματοδοσία γηπέδου, για μια από τις πιο σεμνές και αγαπητές παρουσίες στην ιστορία του αθλήματος.

Η Πάτρα τίμησε τον Κώστα Πετρόπουλο, δίνοντας στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι το όνομά του. Την εκδήλωση προς τιμήν του «Νουρέγιεφ» τίμησαν με την παρουσία τους κάποιοι από τους μεγαλύτερους Έλληνες παίκτες (Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Μέμος Ιωάννου, Νίκος Φιλίππου ο κόουτς Γιάννης Ιωαννίδης), ενώ φυσικά ήταν εκεί ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης, ο Περιφερειάρχης, Νίκος Φαρμάκης και άλλοι.


Το «μένουμε Ελλάδα» έχει συνέπειες για τον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν στην Πάτρα, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του τον Απόλλωνα, που έκοβε την πίτα του. Και πολύ καλά έκανε. Η απόσταση ανάμεσα στα δύο γήπεδο δεν ήταν πάνω από ένα χιλιόμετρο, αλλά ο «πρόεδρος των προέδρων», όπως τον αποκάλεσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα ΔΕΝ πήγε να τιμήσει τον Κώστα Πετρόπουλο. Δεν πήγε να τιμήσει έναν άνθρωπο, ο οποίος ΤΙΜΗΣΕ όσο λίγοι την ιδιότητα του αθλητή, ο οποίος είναι κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ, ο οποίος έχει ΜΟΝΟ φίλους, για τον οποίο δεν έχει βρεθεί ένας να πει μια κακή κουβέντα.

Το γιατί δεν πήγε, ας το εξηγήσει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Αλλά, αν υπάρχει έστω κι ένας που θεωρεί ότι αυτή είναι συμπεριφορά που αρμόζει στον πρόεδρο της ΕΟΚ, αν υπάρχει έστω ένας που να συμφωνεί με αυτή τη στάση, ας βάλει τη φωτογραφία του… πολυχρονεμένου πάνω από το προσκέφαλό του. Εμείς πάλι θεωρούμε ότι το μπάσκετ θέλει πρόεδρο που να ΕΝΩΝΕΙ κι όχι να ΔΙΧΑΖΕΙ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr