Σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα απέσπασε ο Παναγρινιακός, απέναντι σε μία εκ των πρωτοπόρων του 3ου ομίλου, τον Πανελευσινιακό.
Η ομάδα του Γιάννη Κατσαρού, ήταν πολύ καλή στο τακτικό κομμάτι και έδωσε λίγες ευκαιρίες σ έναν ποιοτικό αντίπαλο.
Η καλή στιγμή για τον Πανελευσινιακό ήρθε στο 25 σε κεφαλιά του Κρητικού να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Μανιάτη, μετά από σέντρα του Μουστάκη.
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον Παναγρινιακό να κρατά μακριά τους αντιπάλους τους που προσπαθούσαν με πλάγιες σέντρες να βρουν το κεφάλι του Κρητικού.
Αντιθέτως η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 63′ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Τσάκνης διεκδίκησε μια δύσκολη μπαλιά πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Γκλώτσο ο οποίος όμως με δεύτερη προσπαθεια αποσώβησε το γκολ στο πλασέ του νεαρού παίχτη.
Επόμενος αντίπαλος για τον Παναγρινιακό είναι η Ζάκυνθος, την Κυριακή 22-01 στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: (Ιωάννης Μάγγος) Γκλώτσος, Σμίλτος, Αρναούτογλου, Λάμπρου, Μάρης, Κοτσώνης, Μπούσης, Κρητικός, Μίσκου, Γεμιστός

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Γιάννης Κατσαρός) Μανιάτης, Καλοκαίρης (44 λ.τ Παναγιωτόπουλος) Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Καντάνης, Τσιούνης (69 Βασιλόγιαννης) Κοντογιάννης, Αλ Ομπισάτ (88 Αντωνόπουλος), Μήλιος (88 Πατίλας), Τσάκνης (88 Τσοπανάς)