Και ποιος δεν θυμάται την αμερικανική σειρά «The Dukes of Hazzard», του δικτύου CBS που είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές για πολλά χρόνια. Ο Luke Duke, ο Bo Duke και η Daisy Duke, τα δύο ξαδέρφια δηλαδή με την «καυτή» επίσης ξαδέρφη τους είχαν φανατικό κοινό που δεν έχανε επεισόδιο!

Οι περιπέτειες της οικογένειας των Ντιουκς, που ζούσε στην επαρχία του αμερικανικού νότου, άφησαν εποχή σε πολλές χώρες με τις καταδιώξεις των Luke και Bo από το περιπολικό του Ρόσκο να μένουν στην ιστορία. Τι κάνουν όμως σήμερα οι πρωταγωνιστές που τόσο αγαπήθηκαν και κυρίως η Daisy που άφησε εποχή;

Luke Duke

zg49ak8w

1

Το πραγματικό του όνομα είναι Thomas Steven Wopat και σήμερα είναι 64 ετών. Μετά τον ρόλο του Duke ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές συμμετοχές, σειρές και εκπομπές είτε με βασικό ρόλο είτε απλή συμμετοχή σε επεισόδια. Έχει αλλάξει αρκετά, λογικό μετά από τόσα χρόνια ενώ και ως τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει και διάφορα άλμπουμ και singles μέσα σε αυτά τα χρόνια. Έχει παντρευτεί δύο φορές και η τωρινή σύζυγός του είναι η Kathy Wopat με την οποία ζει στο Νιου Τζέρσει.

Bo Duke

2_12

Ο John Schneider ήταν πίσω από το ρόλο του δεύτερου πρωταγωνιστή της σειράς. Ο 60χρονος σήμερα Schneider συμμετείχε επίσης σε πολλές τηλεοπτικές σειρές κατά τα επόμενα χρόνια, ενώ σήμερα πρωταγωνιστεί στο «The Haves and the Have Nots» από το 2013 στο ρόλο του Jim Cryer. Κυκλοφόρησε και εκείνος κάποια άλμπουμ και singles. Ο ξανθός νεαρός είναι πλέον ένας ξανθός και γοητευτικός άνδρας.

Daisy Duke

3_13_2

Η «καυτή» ξανθιά ξαδέρφη Daisy προκαλούσε… αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό και όχι άδικα. Πρόκειται για την 61χρονη σήμερα Catherine Bach που έγινε ευρύτερα γνωστή από αυτό το ρόλο. Από το 2012 έως σήμερα παίζει στα «Ατίθασα Νιάτα» στο ρόλο της Anita Lawson. Η νεαρή τότε Daisy «έκαιγε» της καρδιές του ανδρικού κοινού και σήμερα είναι φανερά φυσικά αλλαγμένη. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν πρωταγωνιστούσε στους Dukes τα πόδια της είχαν ασφαλιστεί για 1.000.000 δολάρια. Έκανε δύο γάμους, από τον πρώτο πήρε διαζύγιο ενώ ο δεύτερος σύζυγός έφυγε από τη ζωή το 2010.

dukesdukes2