Μια από τις πιο επικές σκηνές του φετινού EuroBasket χάρισε χθες ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Λίγα λεπτά μετά την τεράστια πρόκριση της Ιταλίας επί της Σερβίας ο τεχνικός της Σκουάντρα Ατζούρα «επιτέθηκε» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς πήγαινε προς τα αποδυτήρια, ο Ποτζέκο «πέτυχε» στη διαδρομή τον Γιάννη και έπεσε στην αγκαλιά του, χαρίζοντας μια φοβερή στιγμή, την οποία ευτυχώς μπόρεσαν και την «τράβηξαν» οι καμεραμάν που ήταν εκεί.

Ο Ποτζέκο μίλησε για το στιγμιότυπο αυτό και αναφέρθηκε στον Γιάννη και στον εκπληκτικό χαρακτήρα που διαθέτει ο Greek Freak.

«Μόλις αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια. Είναι τόσο καλό παιδί! Τον αγκάλιασα και τον φίλησα!» είπε αρχικά ο Ποτζέκο.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία της εθνικής μας ομάδας. Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει. Όλα τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και αξίζουν συγχαρητήρια.

Έχουμε μεγάλη καρδιά, μια δόση τρέλας και μεγάλη συνοχή ως ομάδα. Ίσως να είμαστε ο αντίπαλος που κανένας δε θέλει να βρει στο δρόμο του. Θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτό που έγινε» δήλωσε στη συνέχεια ο ιταλός κόουτς.
Πηγή