«Έκπληκτη» από τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Πρίγκιπας Χάρι, εναντίον της, είναι η βασιλική σύζυγος Καμίλα Πάρκερ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Τα σχόλια του πρίγκιπα, τόσο στο βιβλίο του όσο και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, κάνουν τον γύρο του κόσμου τα τελευταία εικοσιτετράωρα, και μεγαλώνουν το χάσμα μεταξύ εκείνου και της οικογένειάς του.

Αναλυτικά, ο δούκας του Σάσεξ την χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και «κακιά» ενώ όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο ίδιος και ο Ουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί.

Την κατηγορεί επίσης πως τροφοδοτούσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με πληροφορίες, ελπίζοντας σε περισσότερες θετικές κριτικές για εκείνη.

Πηγές του Vanity Fair ανέφεραν ότι η βασιλική οικογένεια είναι σοκαρισμένη από τις δηλώσεις του. «Είναι στο δρόμο της αυτοκαταστροφής. Υπάρχει τόση εκδικητικότητα. Η εκλιπούσα βασίλισσα θα είχε λυπηθεί βαθύτατα», είπε μία από αυτές.

Αναφερόμενος στην συνέντευξη της μητέρας του το 1995 στην οποία χαρακτήρισε την Καμίλα ως το «τρίτο πρόσωπο στο γάμο της», ο Χάρι είπε ότι μετά από αυτό, «έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της».

«Αυτό την έκανε «επικίνδυνη» λόγω των διασυνδέσεων που είχε με τον βρετανικό Τύπο. Και οι δύο πλευρές ήταν πρόθυμες ν’ ανταλλάξουν πληροφορίες».

Ωστόσο, στην εκπομπή «Good Morning America» ο Χάρι είπε ότι τρέφει «τεράστια» συμπόνια για εκείνη, δεν την βλέπει ως «κακιά μητριά» και «έχουν να μιλήσουν πολύ καιρό».


cnn.gr