Δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αυτή την περίοδο ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Κροάτης μέσος εξέφρασε, μέσω δηλώσεών του, τη δυσαρέσκειά του για τις κινήσεις και τους χειρισμούς της Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζεται πως ο Ράκιτιτς βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους «μπλαουγκράνα» και τελευταία υπάρχουν παιχνίδια όπου δεν παίρνει όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελε. Όπως με τη Βαλένθια και την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου συνολικά αγωνίστηκε και στα δύο ματς 11 λεπτά μόλις!


Ο Κάκος δεν είδε κόκκινη του Γιαννούλη, αλλά είχε δει κόκκινη του Ιντέγε σε ΙΔΙΑ φάση

Με τη Λεβάντε την Κυριακή (2/2) αγωνίστηκε 90 λεπτά, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να κρύψει τη δυσάρεσκειά του για κάποια πράγματα.

Δείτε όσα ανέφερε ο Ράκιτιτς:

«Υπήρχαν πολλοί χειρισμοί που δεν μου άρεσαν και το λέω ξεκάθαρα. Ξέρουμε πως κάποιοι παίρνουν αποφάσεις, αλλά εμείς εδώ δεν είμαστε για να χαιρόμαστε. Αυτό που μετρά είναι το καλό του συλλόγου και πρέπει να κατανοούμε κάποια πράγματα. Δεν θέλω να μιλάω για δυσαρέσκεια. Χαίρομαι που έπαιξα και κάθε φορά που το κάνω, όλοι το ξέρουν. Ό,τι έγινε, έγινε, γυρίζω σελίδα και κοιτάζω μπροστά χωρίς να μένω στα παλιά. Θέλω όλοι να υπολογίζουν σε μένα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr