Η Πορτογαλία προετοιμάζεται για το Μουντιάλ του Κατάρ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μιλά για τη διοργάνωση και τις βλέψεις του.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ τόνισε πως τα όνειρα είναι… δωρεάν, μίλησε για τον καιρό, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πει στον Καζεμίρο πως θα ήταν όνειρο ένας τελικός ανάμεσα σε Πορτογαλία και Βραζιλία.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Το Μουντιάλ είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση στον κόσμο. Το ονειρεύομαι. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά τα όνειρα είναι δωρεάν, γι’ αυτό και ονειρεύομαι όλη την ώρα.

Αστειεύομαι με τον Καζεμίρο και του λέω ότι ο τελικός θα είναι Πορτογαλία – Βραζιλία. Ουάου, θα ήταν ένα όνειρο. Κατά τη γνώμη μου θα ήταν ίσως το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο καιρός για μένα δεν είναι θέμα. Είμαστε έτοιμοι, ως επαγγελματίες παίκτες μπορούμε να παίξουμε σε οποιαδήποτε συνθήκη, Για μένα θα είναι καλύτερα, γιατί προτιμώ τον ζεστό καιρό, οπότε δεν είναι τεράστιο πρόβλημα.

Αισθάνομαι καλά. Είναι ενδιαφέρον που γίνεται στα μέσα της σεζόν, είναι μια πρόκληση, διαφορετική, αλλά κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι θα είναι καλό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, θα είναι το πέμπτο μου Μουντιάλ».


Πηγή