Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 3-0! Στο 7′ ο Βοϊλης είχε δοκάρι ενώ στο 12′ ο Τσερκώνης βγάζει σέντρα και ο Γιαννιώτης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0). Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πίεση και στο 24′ μετά από ασίστ του Δήμου ο Βοϊλης βρίσκει δίχτυα (2-0). Στο 34′ ο Τσερκώνης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ “γράφει” το 3-0. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν είχε την ίδια ποιότητα και ο Ολυμπιακός αν και ήταν κυρίαρχος δεν έφτιαξε φάσεις για γκολ.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Βούζας είπε: “Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Τελειώσαμε αήττητοι και φέτος στην έδρα μας αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να φτιαχτεί η ομάδα για τη νέα χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος από την ιστορία του να πρωταγωνιστεί και θα επιστρέψει στην κορυφή”.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Δήμος, Γαλούπης (46′ Βάρκας), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (61′ Χονδρουδάκης), Φυτόπουλος (75′ Τσιριγώτης), Βοϊλης, Κατσούκης και Τσερκώνης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Θώδης (85′ Ταράσης), Κυζιρίδης (80′ Βασιλάκας), Τσιαντής (62′ Πατίλας) και Λιάβας.