Συγκέντρωση εκλεκτόρων πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση» στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 . Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και διαμορφώθηκε το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας που θα πραγματοποιηθούν  στις 13 Φεβρουαρίου  2024 και ώρα  18:00 μ.μ στην αίθουσα του «Κέντρου Λόγου και Τέχνης» (Πλατεία Γεωργίου) Πατρών .

Στην συγκέντρωση μίλησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας  Σπύρος Κωνσταντάρας , ενώ ξεχωριστές τοποθετήσεις έκαναν  τα μέλη  του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης και Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, ο Γιάννης Μουράτογλου  πρώην Δήμαρχος Έδεσσας και Πρόεδρος της Επιτροπής  Οικονομικών, ο Γιώργος Παπαναστασίου , Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και ο Δημήτρης Καφαντάρης , πρώην  Δήμαρχος Πύλου Νέστορος και γενικός Γραμματέας  της ΚΕΔΕ.

Η παρουσία της ηγεσίας της ΚΕΔΕ έδειξαν την απόλυτη στήριξη  στο  συνδυασμό  του Σπύρου Κωνσταντάρα , ενώ οι συμμετέχοντες μίλησαν  για την καλύτερη οργάνωση  του ανεξάρτητου συνδυασμού της «Ενωμένης Αυτοδιοίκησης», η δε συμμετοχή των αιρετών ήταν  πολυπληθής , υπερκομματική και καθοριστική για τις εκλογές στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος. 

 

 

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.