Τι κι αν νίκησε έναν άντρα, τι κι αν είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια, τι κι αν είναι και το παίζει και το προβάλει κάθε μέρα η αρχηγός των Διασήμων; Η Κατερίνα Δαλάκα, αντί να χαρεί και να ασχοληθεί με την ομάδα που έφτιαξε …τρώγεται κυριολεκτικά με τη Ροδάνθη. Από κοντά και η τωρινή καλύτερή της φίλη Μελίνα που σιγοντάρει την κατάσταση, αφού δεν χόρτασε το μπούλινγκ που της έκανε ως πιο δυνατή παίκτρια μέσα στην ομάδα των Μαχητών, μεταφέρει το κλίμα και στην καινούργια της ομάδα.

Δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι στην ουσία δουλεύει για την Δαλάκα και εξυπηρετεί τη στρατηγική της.

Η ατμόσφαιρα «πίνουμε τσάι στην παραλία με ευγένεια» φαίνεται να τερματίζει αφού οι πρώην Μαχητές που έγιναν Διάσημοι θα καταλάβουν ότι θα είναι οι πρώτοι που θα βγουν στη σέντρα από την αρχηγό των Διασήμων και την πιστή ομάδα της.

Φυσικά και είναι ίσως η καλύτερη παίκτρια η Δαλάκα.

Αλλά το κοινό ψηφίζει όπως έχει δείξει και χαρακτήρα. Και σε μια αθλήτρια δεν ταιριάζει η δήλωση «αγωνίστηκα με έναν άντρα για να τους τη σπάσω». Τουλάχιστον δεν αποτελεί παράδειγμα είτε έχει νικήσει είτε όχι για κανένα από αυτούς που βλέπουν το παιχνίδι. Δεν υποτιμάς κανέναν αντίπαλο, λένε στον αθλητισμό. Αλλά αυτή η έννοια βρίσκεται μακριά από τον Άγιο Δομήνικο.