Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» επισκέφθηκε χθες 3/9/2015 ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κυριακόπουλο Γιώργο , ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα  του Νοσοκομείου , υπογραμμίζοντας την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισής τους.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος επισκέφθηκε τις διοικητικές και τεχνικές Υπηρεσίες του Νοσοκομείου, τη Νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας, το ανακαινισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς και την υπό κατασκευή αίθουσα του αξονικού τομογράφου.

Ακόμη, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του μαστογράφου στο Νοσοκομείο, ο οποίος  θα λειτουργήσει άμεσα, και θα είναι στη διάθεση των γυναικών της Αιτωλοακαρνανίας, συμβάλλοντας  στην προληπτική ιατρική που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη .

Ο κ. Κωνσταντόπουλος συνομίλησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό-τεχνικό προσωπικό του Νοσοκομείου και τα προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους και δεσμεύθηκε να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για επίλυσή τους.

Τέλος, τόνισε την ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις στο χώρο της υγείας, καθώς η κρίση έχει επηρεάσει όλες τις δομές της.