Η Talita von Fürstenberg είναι εγγονή της Diane von Fürstenberg, ξαδέρφη της Μαρίας-Ολυμπίας Γλύξμπουργκ και ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας.

Διαθέτει ήδη τα μαγικά συστατικά για να κάνει επιτυχία: η γιαγιά της είναι μια εμβληματική fashion designer, στις φλέβες της ρέει βασιλικό αίμα και έχει ήδη καλλιεργήσει τα skills της πάνω στο σχέδιο μόδας με τις κατάλληλες σπουδές.

Το legacy που φέρει είναι πραγματικά βαρύ και οι προσδοκίες υψηλές, καθώς η σύγκριση με την Diane von Fürstenberg αναπόφευκτη. Η ίδια όμως δεν δείχνει να το φοβάται, απεναντίας, το εκμεταλλεύεται με την καλή έννοια του όρου όσο περισσότερο μπορεί.

Η Τalita είναι κόρη της δισεκατομμυριούχου Alexandra Miller, αδερφής της Marie Chantal και του πρίγκιπα Alexander von Fürstenberg, μοναχογιού της σχεδιάστριας Diane von Fürstenberg και του πρίγκιπα Egon. Επίσης, από από την πλευρά του παππού της, η οικογένειά της συνδέεται και με την αυτοκρατορία της οικογένειας Agnelli.

Η Talita μεγάλωσε στο Los Angeles και φοίτησε στο σχολείο Brentwood, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Georgetown University όπου και υπήρξε συμφοιτήτρια με τον ξάδερφό της Κωνσταντίνο – Αλέξιο. Η σχεδιαστική κληρονομιά της DVF καθώς και το ταλέντο της μητέρας της η οποία είναι σχεδιάστρια επίπλων και ειδών homewear την επηρέασαν στο να αλλάξει κατεύθυνση σπουδών και να μετεγγραφεί στο New York University για να τελειώσει το τμήμα επιχειρήσεων μόδας και μάρκετινγκ.

Από πολύ μικρή ηλικία είχε συμμετάσχει σε αρκετές καμπάνιες μόδας της διάσημης γιαγιάς της και τα δυο τελευταία χρόνια λάνσαρε την προσωπική της σειρά ρούχων, το brand TVF. “Η πελάτισσα της TVF είναι ένα κορίτσι που θέλει να είναι στη μόδα, αλλά τη φοβίζει γιατί υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Θέλει ένα φόρεμα που μπορεί να φορέσει σε διάφορες περιστάσεις”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Hello.

Ως μοντέλο παλαιότερα, είχε φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Teen Vogue, Vanity Fair, Tatler, Vogue. Μάλιστα, το 2017 είχε περπατήσει για τον οίκο Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.Tα πολλά της ταλέντα δεν σταματούν όμως στη μόδα: To 2016 έκανε πρακτική στο πολιτικό γραφείο της Hillary Clinton κατά την προεδρική καμπάνια της.

Eπιμέλεια: Έλενα Φάκου

govastileto.gr