Ο αγιασμός της νέας γέφυρας στη θέση «Μύλος» μεταξύ Αμβρακιάς και Αργυρού Πηγαδίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (13.08.22) από τους αρχιμανδρίτες π.Θεόκλητο , π. Ζαχαρία και με την παρουσία πλήθους κόσμου από τα δύο χωριά.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, η γέφυρα αφιερώθηκε στον αείμνηστο αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Φωκίωνος Αθανασϊου (Κουκούλια ) , που έδωσε όλες του τις δυνάμεις στην υποστήριξη του ορεινού όγκου .

Ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας και ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Τσόλκας αποκάλυψαν την τιμητική πλάκα και μίλησαν για τον τιμώμενο, ευχαρίστησαν όσους συνέδραμαν στην εκτέλεση του έργου, ενώ για την χρησιμότητα του έργου μίλησε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αργυροπηγαδιτών Λάμπρος Καραγιώργος.

Εκ μέρους της οικογένειας του τιμωμένου μίλησε με συγκινητικά λόγια η κόρη του και πολιτικός μηχανικός Σοφία Αθανασίου, σύζυγος Δημητρίου Χειλάκη.

“Το σημαντικό αυτό έργο τερματίζει την απομόνωση των χωριών και δίνει μια νέα δυναμική στην επικοινωνία της ορεινής Τριχωνίδας με την Ευρυτανία”, υπογραμμίζει ο κ. Κωσνταντάρας.

Η ανάρτηση του δημάρχου Θέρμου:

sinidisi.gr