Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη στην Τούμπα διεκόπη στο 92ο λεπτό, όταν φίλοι των γηπεδούχων άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Σκηνή από το γήπεδο της Τούμπας / Φωτογραφία: Eurokinissi

Δευτερόλεπτα αργότερα υπήρξε εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Άρη να κατευθύνονται αμέσως προς τα αποδυτήρια, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν μπροστά από τη Θύρα 4, έχοντας μάλιστα και συγκρούσεις με οπαδούς.

Σκηνή από το γήπεδο της Τούμπας / Φωτογραφία: Eurokinissi

Λίγο μετά, ακούστηκαν δεκάδες κροτίδες από το γήπεδο. Όπως φαίνεται και από την τηλεόραση η περιοχή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη έχει γεμίσει αντικείμενα.

Σκηνή από το γήπεδο της Τούμπας / Φωτογραφία: Eurokinissi

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, από την άλλη, περίμεναν μερικά λεπτά και παρακολουθούσαν τα γεγονότα, ωστόσο ο διαιτητής τους έδωσε εντολή να πάνε στα αποδυτήρια.

Το σκορ στο λεπτό που συνέβησαν όλα αυτά ήταν 0-1 με τον Αρη να έχει το προβάδισμα με γκολ του Μαντσίνι από το πρώτο μέρος.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το παιχνίδι θα συνεχιστεί. Στο μεταξύ, οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποχωρούν από το γήπεδο με την Θύρα 4 να αδειάζει.


vradini.gr