Την τελευταία του πνοή άφησε ένα 13χρονο κορίτσι από τη Βουλιαγμένη Πηνείας. Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο κορίτσι αισθάνθηκε αδιαθεσία την Κυριακή, ενώ παρουσίασε χαμηλό πυρετό. Ωστόσο το απόγευμα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία.

Λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα ενημερώθηκε ο γιατρός του ΚΥ Σιμόπουλου Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ότι η 13χρονη Κωνσταντίνα Δημητροπούλου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και μαζί με την αναισθησιολόγο του νοσοκομείου Αμαλιάδας έφτασαν στο Σιμόπουλο και έδωσαν αγώνα για να σώσουν την 13χρονη, η οποία παρουσίαζε μυδρίαση. Ο γιατρός με την αναισθησιολόγο, διασωλήνωσαν και μετάφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας την 13χρονη κοπέλα. Ωστόσο η Κωνσταντίνα δεν άντεξε και «έσβησε» παρά τις απέλπιδες προσπάθειες από πλευράς των ιατρών.

Η είδηση του θανάτου της 13χρονης έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» στην κοινότητα της Βουλιαγμένης. Η 13χρονη Κωνσταντίνα ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας του Αριστείδη Δημητρόπουλου, ενώ πριν μερικά χρόνια είχε χάσει και την μητέρα της. Η σορός της 13χρονης αναμένεται να μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία- νεκροτομή προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού.

Πηγη: protinews.com