Μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε η Βάνα Μπάρμπα το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη.

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια», έγραψε η ηθοποιός, η οποία λίγο αργότερα, μετά τα δεκάδες αρνητικά σχόλια σχολίασε: «‘Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. Δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. Δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο, να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.  Και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα, μου.. σας ευχαριστώ».

Ωστόσο η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου, η οποία είναι μέσα στις γυναίκες ηθοποιούς που έχουν καταγγείλει για παρενόχληση άλλον Έλληνα ηθοποιό αντέδρασε στην ανάρτηση της Βάνας γράφοντας: «Με άλλα λόγια λέει κάτω τα χέρια από κάποιον που ο εισαγγελέας έκρινε ένοχο ενός βιασμού και δύο αποπειρών βιασμού. Απαντώ: Κάτω τα χέρια από τις Γυναίκες που βρήκαν το θάρρος και τη δύναμη να ξαναζήσουν φριχτές εμπειρίες κάνοντας καταγγελία για να προστατεύσουν και άλλες Γυναίκες. #metoogreece».

govastileto.gr