Το Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 σε συνεργασία με τους συλλόγους σπουδαστών ΣΔΟ, ΣΤΕΓ-ΤΕ.ΤΡΟ.Δ και τους συλλόγους Εκπαιδευτικού, Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού και Διοικητικού Προσωπικού στην προσπάθεια του να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα στη χώρα μας και για να ενισχύσει την Τράπεζα αίματός τoυ.

Η Τράπεζα αίματος του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι προκειμένου να εξυπηρετεί τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας με την χορήγηση φιαλών αίματος ανάλογα με τις ανάγκες του.

Σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά να στηρίξετε έμπρακτα την 12η Εθελοντική Αιμοδοσία του Τ.Ε.Ι που αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας, χειραφέτησης και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή και τη δημιουργία.

Η αιμοληψία θα γίνει από την κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, στο Προαύλιο χώρο του νέου κυλικείου του Τ.Ε.Ι στο Μεσολόγγι από 9:00 μέχρι 14:00

Σας υπενθυμίζουμε ότι χρήση του αίματος από την τράπεζα του Τ.Ε.Ι μπορούν να κάνουν οι αιμοδότες και οι συγγενείς τους (α΄βαθμού).

Οι κάρτες εθελοντών-αιμοδοτών θα συμπληρώνονται κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Στην αιμοδοσία μπορούν να συμμετέχουν και εθελοντές εκτός της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΤΕΙ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι ή στο τηλέφωνο 2631058421.

 

ΔΩΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ!!

 

 

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ε.Π
ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ε.Τ.Π
ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ.Π.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΔΟ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΕΓ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι

Δρ Bασίλης Τριανταφύλλου
Καθηγητής

 

http://www.aixmi-news.gr/