Τελευταία φάση, τελευταία στιγμή, τελευταίο σουτ. Ηταν ο Μάρκος Πάουλο ο οποίος χάρισε τη νίκη στον Παναιτωλικό κόντρα στην ΑΕΚ!

Τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων που είχε κρατήσει ο Δελφάκης για τις καθυστερήσεις του αγώνα Παναιτωλικού-ΑΕΚ έφταναν στο τέλος τους.

Τα «καναρίνια» του «Ματζούρ» γέμισαν την μπάλα στην περιοχή αλλά οι αμυντικοί της «Ενωσης» απομάκρυναν. Οχι αρκετά μακριά για να περάσουν και τα τελευταία δεύτερα.

Ο Κλέσιο πήρε την μπάλα στην γραμμή κι αριστερά, έβαλε το κεφάλι κάτω και έφτασε μέχρι την τελική γραμμή. Εκεί αποφάσισε να γυρίσει την μπάλα προς τον Βασιλείου.

Αυτός, παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ, έμεινε στην φάση. Εχοντας πέσει κράτησε την φάση ζωντανή με αποτέλεσμα οι αμυντικοί της ΑΕΚ να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα από την μικρή περιοχή.

Και κάπου εκεί εμφανίζεται ο από μηχανής Θεός, Μάρκος Πάουλο. Μέσα σ’ έναν χαμό από κορμιά ο Βραζιλιάνος αποφασίζει να της τραβήξει μία με όλη του τη δύναμη.

Δεν είχε χρόνο για να σημαδέψει, δεν είχε το καθαρό μυαλό για να την στείλει γωνία. Δυνατά και απλά να μπει. Κι αυτό έκανε. Δικαιώθηκε.

Γκολ έντεκα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί ο extra time! Με τους πανηγυρισμούς ο χρόνος πέρασε. Ούτε σέντρα δεν έκανε η ΑΕΚ. Ηταν το απόλυτο buzzer beater για τον Παναιτωλικό.

Μία νίκη κόντρα σε μια ΑΕΚ που κάνει πρωταθλητισμό μέσα στο 2016. Και μία νίκη που κερδίζει φιλάθλους σε μια ομάδα όπως αυτή του Αγρινίου.

Αν δεν μας πιστεύετε δείτε πως πανηγυρίζει το γκολ το πιτσιρίκι που βρίσκεται πίσω από το τέρμα της ΑΕΚ…

gazzetta.gr