Το συγκεκριμένο project θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα σχολεία της Νέας Σμύρνης, καθώς στόχος της προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, είναι να μελετήσουν τα παιδιά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

H Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Σμύρνης Μαρία Απέργη, θέλοντας να δώσει το ερέθισμα στα παιδιά της πόλης  να γυρίσουν πίσω το χρόνο, να μελετήσουν τη Μικρασιατική Καταστροφή, τη μεγαλύτερη τραγωδία που βίωσε ο νεότερος Ελληνισμός, και να αναζητήσουν τις ρίζες της Νέας Σμύρνης, επιμελήθηκε τη δημιουργία μιας ακόμη τοιχογραφίας με αυτό το θέμα σε σχολείο της πόλης μας.

Ήταν η σειρά του 1ου Λυκείου να πάρει τη σκυτάλη. Ο καλλιτέχνης @Nick έδωσε για ακόμα μία φορά τον καλύτερό του εαυτό για την υλοποίηση της τοιχογραφίας, της τρίτης που κοσμεί σχολείο στη Νέα Σμύρνη.

Το συγκεκριμένο project θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα σχολεία, όπως επεσήμανε η κυρία Απέργη.

Βασικό μέλημά της, πέρα από την κάλυψη των βασικών αναγκών των σχολείων, είναι η προσφορά στα παιδιά εικόνων και δράσεων που θα τα οδηγήσουν στην αναζήτηση περισσότερης γνώσης και ώριμης σκέψης.

*Πηγή φωτογραφιών: facebook γραφείου τύπου Δήμου Νέας Σμύρνης

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Πηγή