Η Παρί διέλυσε με 5-0 την Μονπελιέ το Σάββατο ωστόσο το ματς άφησε κάποια… απόνερα στους πρωταθλητές εξαιτίας του επεισοδίου μεταξύ Τούχελ και Μπαπέ. Ο Γερμανός τεχνικός τοποθετήθηκε σχετικά μετά το παιχνίδι κι έστειλε το μήνυμά του στον νεαρό άσο.

Αναλυτικά:


H παρωδία συνεχίζεται Ντέμης με ΣΥΡΙΖΑ. Ντέμης με ΝΔ. Ντέμης και πέρσι στο Open του Ιβάν.

«Εγώ είμαι ο προπονητής κι εγώ αποφασίσω ποιος βγαίνει και ποιος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπαπέ είναι έξυπνο παιδί, καταλαβαίνει τι κάνει. Δεν του αρέσει να βγαίνει από τα ματς, όπως δεν αρέσει και σε κανέναν. Δεν είναι ωραίες εικόνες αυτές που είδε ο κόσμος. Δεν είμαστε όμως η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει τέτοια θέματα. Είναι ωραίο όμως… Είναι κακό γιατί ανοίγει θέματα που πάνε κόντρα στη γενικότερη νοοτροπία που υπάρχει στον σύλλογο.

Δεν είμαι εκνευρισμένος, είμαι λυπημένος γιατί συνέβη κάτι που ήταν πραγματικά αχρείαστο. Του εξήγησα τι έγινε. Πάντοτε εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις για τεχνικά ζητήματα. Δεν παίζουμε τένις που είναι ο αθλητής μόνος του, παίζουμε ποδόσφαιρο και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Θα αποφασίσω για πιθανή τιμωρία… Θα δούμε αν θα μιλήσω μαζί του είτε προσωπικά είτε μπροστά σε όλους στην επόμενη προπόνηση».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr