Αρχική ΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΠΡΟΣΛΉΨΕΙΣ Τουρισμός: Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας – 170 εταιρείες προσφέρουν 1.200 θέσεις εργασίας

Τουρισμός: Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας – 170 εταιρείες προσφέρουν 1.200 θέσεις εργασίας

Την 1η διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας για τον Τουρισμό στην Ελλάδα, διοργανώνει την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) μέσω του  Εθνικού Γραφείου Συντονισμού EURES.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα από τις 10:00 έως τις 16:00  και έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 170 επιχειρήσεις, που αναζητούν υποψήφιους για περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας στον κλάδο του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης.

Οι επιχειρήσεις μπορούν, έως και αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, να δημιουργήσουν το προφίλ τους (εγγραφή ή είσοδος) και να αναρτήσουν τις θέσεις εργασίας.

ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» με 1.000 θέσεις εργασίας από 80 επιχειρήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που αναζητούν εργασία έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν ή να συνδεθούν δωρεάν στην πλατφόρμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ώστε να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης, να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας της Ελλάδας και να συνομιλήσουν με τους εργοδότες.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να:

  • παρακολουθήσουν παρουσίαση για την Αγορά Εργασίας της Ελλάδας στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα,
  • παρακολουθήσουν την παρουσίαση «Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό» στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα,
  • παρακολουθήσουν την παρουσίαση του εργαλείου της ΔΥΠΑ myDYPAlive,
  • βλέπουν το προφίλ των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας,
  • πραγματοποιήσουν επιτόπου διαδικτυακές συνεντεύξεις με επιχειρήσεις,
  • συνομιλήσουν απευθείας με τους εγγεγραμμένους εργοδότες και συμβούλους EURES της ΔΥΠΑ μέσω του διαδικτυακού εργαλείου live CHAT.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα European Online Job Days.

e-dimosio.gr

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com