Παραμονή Χριστουγέννων φαίνεται πως η Τύχη χαμογέλασε ιδιαίτερα σε κάποιους, αφού τυχερά δελτία του Τζόκερ βρέθηκαν σε Πάτρα και Δράμα.

Το τζόκερ ανέδειξε δύο ακόμα τυχερούς που πήραν βαθιά οικονομική ανάσα στην κλήρωση που έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα δύο δελτία συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία της Δράμας και της Πάτρας, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Το τζόκερ είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους ίδιους. Τα δελτία που συμπλήρωσαν σε Πάτρα και Δράμα ήταν τα μοναδικά που κέρδισαν στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) καθώς στην πρώτη σημειώθηκε νέο τζακ ποτ. Οι τυχεροί θα δουν σύντομα να μπαίνουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από 35.150 ευρώ μείον τους φόρους. Και οι δύο έπεσαν έξω στον μαγικό τελευταίο αριθμό που βγήκε από την κληρωτίδα και ήταν το 3. Πιθανότατα από χθες θα σκέφτονται ότι αν είχαν συμπληρώσει στο ειδικό πεδίο και αυτόν τον αριθμό, τώρα θα ήταν εκατομμυριούχοι.

Στην πρώτη κατηγορία περίμεναν τους νικητές 2.000.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αυξάνεται κατά τουλάχιστον 300.000 ευρώ, για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση. Έστω και έτσι πάντως οι δύο τυχεροί κατάφεραν να συντρίψουν το νόμο των πιθανοτήτων. Το δελτίο που κατατέθηκε σε πρακτορείο στη Δράμα κόστιζε μόλις 2,50 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής.

Το δελτίο που συμπληρώθηκε στο πρακτορείο της Αναστασίας Κλαουδάτου, στην Πατρών – Κλάους 168 στην Πάτρα, ήταν αξίας 4.50 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση οι αριθμοί συμπληρώθηκαν αυτόματα από τη μηχανή του καταστήματος. Επρόκειτο για ένα τυποποιημένο σύστημα που σίγουρα έδωσε χαρά στον κάτοχο ή στην κάτοχο του δελτίου.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, το Σάββατο 24-12-2022 (αριθμός κλήρωσης 2536), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 8,3,6,37,20 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

pelop.gr