Σκληρή απάντηση έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις προφάσεις του Αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ για την μη επιλογή ελίτ ξένων διαιτητών στην πρεμιέρα των play off της Stoiximan Super League.

Με γραπτή δήλωση του ο πρόεδρος της Stoiximan Super League αντέκρουσε με αποδείξεις και ονόματα, τα δήθεν προβλήματα που επικαλέστηκε ο Μπένετ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από την ΕΠΟ να πράξει το αυτονόητο, να απομακρύνει τον Μπένετ, να τον αντικαταστήσει με Αρχιδιαιτητή που θα είναι ικανός να φέρει διαιτητές UEFA Elite, να βελτιώσει τη διαιτησία και να σέβεται τη βούληση των ομάδων.

«Ο κύριος Μπένετ δεν είναι «ανυποχώρητος», είναι απλώς ανεπαρκής και ψεύδεται. Τα προηγούμενα χρόνια πως οι κύριοι Περέιρα και Κλάτενμπεργκ έφερναν ξένους διαιτητές; Δεν είχαν τότε υποχρεώσεις; Προφανέστατα καλοί διαιτητές δεν έρχονται με αποστολές μέιλ από υπαλλήλους της ΕΠΟ όπως η κ. Μαρίνου, που κανείς δε γνωρίζει, σε απρόσωπα μέιλ των Ομοσπονδιών του Αζερμπαϊτζάν και της Λετονίας. Αλλά έρχονται όπως έκαναν οι προηγούμενοι αρχιδιαιτητές, δηλαδή με επαφές με την UEFA/FIFA και στην συνέχεια με προσωπική επαφή με ελίτ διαιτητές», αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επιστολή του και συνεχίζει:

«Κύριοι σοβαρευτείτε, ορίστε καλούς ελιτ ξένους διαιτητές, όπως ζητούν οι ομάδες και επιβάλουν οι στιγμές, προχωρήστε σε δράσεις που θα εξασφαλίσουν την ομαλότητα και την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ο Βόλος παρότι είχε απειλήσει ότι θα κατέβει με την ομάδα Νέων στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αν ο Μπένετ δεν όριζε ξένο διαιτητή, σήμερα υπαναχώρησε και ξεκαθάρισε πως θα παραταχθεί με το κανονικό ρόστερ του.

megatv.com