Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για τον Παναθηναϊκό και ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε τον απολογισμό του. Ο Αργεντινός άφησε σαφείς αιχμές προς κάποιους.

Όσα είπε ο Βιγιαφάνιες στην κάμερα της Nova τόσο για το ματς με τον Ολυμπιακό όσο και για την έλλειψη βοήθειας προς τους ποδοσφαιριστές: «Μια πολύ δύσκολη στιγμή. Θα θέλαμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να δείξουμε στους φιλάθλους πως τους εκπροσωπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν έγινε. Χάσαμε την μπάλα από το κέντρο και μετά, είχαμε ανοιχτές τις γραμμές. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα σε τιμωρεί.

Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δουλεύουμε βάζοντας πλάτη για τον σύλλογο. Δε θα κρυφτούμε, έχουμε την ευθύνη. Είχαμε μια σεζόν δύσκολη, δεν είχαμε την βοήθεια που ένας παίκτης θα ήθελε.

Αλλά δεν είναι δικαιολογίες, δεν μου αρέσει να δικαιολογούμαι. Εμείς βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο κι εμείς πρέπει να εκπροσωπήσουμε το σύλλογο. Να ζητήσω συγγνώμη αν δεν το κάναμε όπως του άξιζε.

Πλέον για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να σκεφτούμε για ποιο σύλλογο παίζουμε, ποιους εκπροσωπούμε, τι πρέπει να κάνουμε και πώς να παίξουμε».

sportime.gr