Ο θάνατος του 41χρονου ιερέα Γιώργου Λαζούρα από την Αβόρανη Αγρινίου, που νοσούσε από κορωνοϊο, έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία. Άφησε πίσω του δυο ανήλικα παιδιά.

Οι κάτοικοι σε Κατούνα, Όχθια και Αγγελόκαστρο όπου διετέλεσε εφημέριος τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα είναι σοκαρισμένοι καθώς μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ιερέα που επέδειξε ποιμαντορικό έργο και αγάπη στους πιστούς. Στο Αγγελόκαστο ιερουργούσε το τελευταίο εξάμηνο.

Στην κάμερα του OPEN μάλιστα μίλησε ο ψάλτης του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Αγγελοκάστρου που σημείωσε πως ο ιερέας δεν εμβολιάστηκε καθώς θεωρούσε το εμβόλιο σατανικό ενώ άργησε να πάει στο Νοσοκομείο.

«Δεν ήθελε να εμβολιαστεί για τους δικούς του λόγους και θεωρούσε το εμβόλιο ότι είναι σατανικό. Άρχισε να πέφτει το οξυγόνο του και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Άργησε όμως να πάει μια εβδομάδα. Κι ένας άλλος κόλλησε παράλληλα με τον ιερέα όμως εκείνος ήταν εμβολιασμένος και το ξεπέρασε ο άνθρωπος στο σπίτι του», ανέφερε

Αντίστοιχη άποψη εκφράζει και ο πρόεδρος του χωριού που μίλησε στον Alpha. «Θεωρούσε πως το εμβόλιο ήταν δαιμονικό. Του είπαμε «πάτερ να εμβολιαστείς». Δεν μας άκουσε και να τα αποτελέσματα…», σημειώνει ο πρόεδρος.

Ενορίτες μιλούν στην κάμερα και αναφέρουν πως ιερέας δήλωνε αντιεμβολιαστής. «Εντολές του μακαριστού Κοσμά…», σημειώνει κάτοικος του χωριού.

Δείτε το βίντεο του alphatv.gr ΕΔΩ

Πηγη: agrinionews.gr