Με νίκη υπέρ της ομάδας του Παναιτωλικού τέλειωσε ο Κυριακάτικος αγώνας κορασίδων στο παγωμένο ΔΑΚ Αγρινίου. Την ατμόσφαιρα ζέσταναν οι νεαρές αθλήτριες σε έναν καλό αγώνα που κράτησε 4 σετ ,με τελικό σκορ 3-1 υπέρ του Παναιτωλικού. Τα προβλήματα στην υποδοχή του Ιωνικού έδωσαν το προβάδισμα στις αντίπαλες που προηγηθούν με 2-0 και παρόλο που ανέβασαν στροφές.  Τελικά οι αθλήτριες του Ιωνικού πήραν το 3ο σετ με υπεροχή της ομάδας στις επιθέσεις, τα λάθη στην υποδοχή συνεχίστηκαν και στο 4ο σετ. Έτσι ενώ προηγούνταν μέχρι τους τελευταίους πόντους έχασαν με 26-24 και δεν οδήγησαν τον αγώνα στο κρίσιμο 5ο σετ. Τα κορίτσια του Ιωνικού εύχονται στην ομάδα του Παναιτωλικού που έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση καλή επιτυχία και θα συνεχίσουν δυναμικά στον επόμενο εντός έδρας αγώνα τους με την ομάδα του Αιτωλικού.

 

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ Γ.Φ.Σ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΄80

25-23 / 25-13 / 23-25 /27-25

 

Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Κωστάκη Π.) Βούλγαρη/Τσερπέλη/Τσουμάνη/Φραντζεσκάκη/Παπαϊωάννου/Τσιακανίκα/Χονδρογιάννη/Ράπτη/Καλαντζή/Κέκελου.

Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80 (Λογκιζίδου Κ.)  Καραντάσου Ν./Σιακαβέλλα Μ./Μουρατίδη Ο./Κολύδα Σ./ Καλαμπαλίκη Μ./Γεωργούση Μ./Χαϊντίνη Μ. /Ζήσιμου Δ./Μηλιώνη Α./ΚολύδαΚ. Ανάστου Σ./Βδουκάκη Μ./Μπλατσογιάννη Μ.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ

Σιαδήμος Θ./Σιακαβέλλας Ε.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80 – Α.Γ.Ο. ΑΙΤΩΛΙΚΟ

15/01/2017 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου και Ώρα 18:00