Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 36χρονος από τον Βόλο που είχε μαχαιρώσει την πρώην σύντροφό του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα επτά χρόνια.

Ειδικότερα, το Μεικτό Ορκωτό Κακουργοδικείο Λάρισας, έκρινε τον 36χρονο ένοχο και του επέβαλε 7 χρόνια ποινή κάθειρξης, χωρίς να του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό, ενώ μέχρι πρότινος μεγάλωνε το παιδί του.

Σημειώνεται ότι, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε η ποινή να μετατραπεί από απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε βαριά επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει και πως οι ενέργειές του ήταν αποτέλεσμα της επήρειας αλκόολ και της απόγνωσης, γιατί η σύντροφός του είχε εγκαταλείψει εκείνον το παιδί τους.

Υπενθυμίζεται ότι, ο δράστης είχε τραυματίσει με μαχαίρι την πρώην σύντροφό του στο λαιμό και στην πλάτη, έξω από το σπίτι της αδελφής της, γεγονός για το οποίο τέσσερα έτη αργότερα από την εν λόγω επίθεση ζήτησε συγγνώμη, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμα να μεγαλώσει το παιδί του.


cnn.gr