Ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι από τα νέα του καθήκοντα παρεμβαίνει έμμεσα στην εν εξελίξει διερεύνηση της υπόθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης είπε πως το διοικητικό συμβούλιο του  ΚΕΕΛΠΝΟ δεν θα παραστεί στη δίκη προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία-συνεργάτη του κ. Γεωργιάδη.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν πως αυτό έγινε με παρέμβαση γνωστού καθηγητή και επιτέθηκε στον κ. Πολάκη, αναφέροντας άλλη υπόθεση για πλαστά εικονικά τιμολόγια που σύμφωνα με τον ίδιο,. Φέρεται να έδωσε ο κ. Πολάκης σε εταιρίες security.

Ο διάλογος

Χαρακτηριστική ήταν η στιχομυθία μεταξύ των δύο ανδρών:

Παύλος Πολάκης: Εγώ παραιτούμαι από της παραγραφής παραιτήστε και εσείς της παραγραφής και πάμε στο δικαστήριο. Εσείς κ. Γεωργιάδη δεν είστε κακός, είστε διεφθαρμένος και δεν είσαστε αθώος. Είστε αρχειοθετημένος.

Άδωνις Γεωργιάδης: Σας κατηγορώ ότι πήρατε λεφτά αυτό είναι ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δεν έχετε καμία παραγραφή για να παραιτηθείτε. Εγώ έχω βρει 2 εκατ. ευρώ που η Εθνική επιτροπή διαφάνειας λέει ότι είναι πλαστά και εικονικά τιμολόγια και η υπηρεσία ΚΕΕΛΠΝΟ έλεγε δεν έπρεπε να πληρωθούν και πληρώθηκαν με εντολή του αδιάφθορου Παύλου Πολάκη.


Πηγή

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.