Βαριές εκφράσεις για τους Ουκρανούς και το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα για να σχολιάσει το αίτημα της Ουκρανίας για «ταχεία ένταξη» στη Συμμαχία, μετά την προσάρτηση ουκρανικών περιοχών στη Ρωσία.

«Οι αιμοσταγείς χασάπηδες που σκοτώνουν γυναίκες και παιδιά πηγαίνουν στον σκουπιδότοπο του ΝΑΤΟ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζαχάροβα.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, αναγνώρισε ότι θα υπάρξουν δυσκολίες για τη Ρωσία, διότι – όπως είπε – «το να κερδίζεις ύψος είναι πάντα πιο δύσκολο από το να πέφτεις».

«Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι επέλεξε τον δρόμο προς τον σκουπιδότοπο του ΝΑΤΟ. Σήμερα ο καθένας έχει επιλέξει τον δικό του δρόμο. Οι αιματοβαμμένοι χασάπηδες που σκοτώνουν γυναίκες και παιδιά βρίσκονται στον σωρό των σκουπιδιών του ΝΑΤΟ. Θα είναι δύσκολο; Ναί. Γιατί το να πέσεις είναι πάντα πιο εύκολο από το να κερδίσεις ύψος. Αλλά θυμάστε: τα φτερά μας εμποδίζουν ιστορικά να πέσουμε. Εμπρός, μαζί, στο όνομα του φωτός και με τον Θεό!», ανέφερε η Μαρία Ζαχάροβα.


cnn.gr