Δευτερόλεπτα πριν την παρασύρει με το αυτοκίνητό του ένας ασυνείδητος οδηγός που την εγκατέλειψε αβοήθητη έξω από το 1ο Νεκροταφείο της Ζακύνθου, μια νεαρή μητέρα είχε βάλει στο σταθμευμένο Ι.Χ. της το νεογέννητο μωρό της και είχε κλείσει την πόρτα σώζοντάς το από σοβαρό τραυματισμό!

Το ατύχημα συνέβη μπροστά σε αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες την Δευτέρα, τη στιγμή που η μητέρα είχε δέσει το έξι μηνών μωράκι στο πίσω κάθισμα και άνοιγε την πόρτα του οδηγού για να μπει στο αυτοκίνητο. Ο δράστης την χτύπησε τραυματίζοντάς την -ευτυχώς, ελαφρά- αλλά συνέχισε την πορεία του. Σε απόσταση περίπου 30 μέτρων έκοψε ταχύτητα, αλλά όταν είδε ότι το θύμα του στεκόταν όρθιο πάτησε γκάζι και έγινε καπνός!

Οι περαστικοί που είδαν την σκηνή δεν συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος καθώς πίστεψαν ότι θα σταματήσει. Ωστόσο, έδωσαν την περιγραφή του στους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι εξασφάλισαν και οπτικό υλικό από το οποίο αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ημέρα», το σοκαρισμένο θύμα απευθύνει έκκληση στον οδηγό να παραδοθεί, ενώ σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι θα δοθεί αμοιβή σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό του.

dete.gr